Ostukorvi pole lisatud tooteid

Tagasi poodi


MIKS MEIE KLIENDID? ARMASTA MEID?

Ausalt öeldes parimad testid, mida ma olen teinud ...

Ausalt öeldes parimad testid c, mida ma kunagi teinud olen. Sattusin promole ja sellest piisas, et 12 nädalat joosta. Ei jätaks neid tüüpe mööda! Need tüübid on oma asjadega peal! Nad olid endiselt oma T / A-s ja Covid käis, nii et ma tean, et nad saatsid mu asjad nii kiiresti kui võimalik. Täiesti diskreetne. Pip paar esimest tihvti, kuid see on täiesti ootuspärane. Jooksid nende asju 600 mg nädalas 12 nädala jooksul. Libiido oli umbes 3 nädala pärast hull, pumbad ja täius olid olemas ning mu nahk muutus tavapärasest rasvasemaks. Neil on minu ausalt öeldes parimad tooted.

Tom P.

Tom P.Klient - 16. juuni 2021

Väga hea suhtlus, kuid kiire pöörde…

Väga vahva suhtlus, kuid kiire pööramine aja jooksul. Diskreetne pakend. Tellitud genotropiin. Alustasin 3 ius-ga ja järgisin 4 ius-i päevakava. 2 ius pärast ärkamist ja 2 ius pärast treeningut. Puhkepäevadel võetakse 2 ius hommikul ja 2 ius pärastlõunal. Mul on sellest väga mõnus uni. Mu uni on paranenud, kuid mul on suur soov päeval uinata. Pärast ärkamist on keha raskem ja kõhnem isegi siis, kui ma oma dieeti petan. Mu nahk on paranenud. Loomulikult värske ja lahe. Süstid tehakse Sub-Q. Legit allikas ja ma armastan A-Techi absoluutselt.

 

Mike

MikeKlient - 02. juuni 2021

Kohaletoimetamine võttis umbes nädala pakkides väga…

Tarnimine võttis umbes nädala väga hästi ja tihedalt pakituna, nii et ükski võimendi ei purunenud ja see saabus väga vargsi. Mul oli tellitud 100ampsi promos ja kasutasin neid paar viimast kuud 50mg-ga enne treeninguid. Saan mõnusa energialaengu, mis tundub palju puhtam kui kofeiin, ja mõnusa termogeense efekti, mis aitab mul südame ajal hästi kuumeneda ja hästi higistada. Ma ütleksin, et toote kvaliteet on väga hea ja märkasin suuri energiakoguseid. Termoefektid ja söögiisu pidurdamine on andnud mulle väga produktiivseid treeninguid. Ma soovitaksin kõigil, kes otsivad suurepärast eeltööd, seda rasvade kaotust. Soovitan neid väga ja armastan, et saan neid süstida.

Johnny C.

Johnny C.Klient - 13. mai 2021

Saatmine oli kiire ja hinnad olid…

Saatmine oli kiire ja hinnad suurepärased. Kindlasti jätkan nendega äri ajamist ja soovitan neid kõigile. Suhtlus selle tarnijaga on suurepärane, kui mul tekkis küsimus, millele nad vastasid kiiresti. Pakend oli diskreetne ja tihedalt pakitud, nii et midagi ei purunenud. Tellisin Trenbolone Sustanoni ja Deca all Mactropini. Need tooted on suurepärased. Praegu tehes 250mg 1cc tren ja 100mg deka 1cc. Ma tean, et võite mõelda, miks tükeldamine koos täidisega, kuid 3. nädala tulemused on juba suurepärased, ei saa oodata massilisemaid tulemusi. Pärast seda, kui mu tren on läbi, panen su ja deka kokku ja siis tagasi tren. Ma tahan tänada, et saate BBA kiire, lihtsa ja sõbraliku teenuse eest.

Dallas W.

Dallas W.Klient - 05. mai 2021

Tänan promo eest, see on väga…

Tänan promo eest, see on väga hinnatud vend!
Ärge kartke siin oma varustust hankida, poisid muudavad mahla! Da reaalne tehing

Olivier J.

Olivier J.Klient - 22. märts 2021

Pakk saadi kätte umbes nädala pärast ...

Pakk saadi umbes nädala jooksul pärast tellimist nii hästi, see toimus selle koroonaviiruse pandeemia ajal. Pakend oli hea, tavaline ja te ei oska öelda, mis seal sees on. Viaalid olid eraldi kaubamärgiga karpides, nii et pole mingit võimalust, et mõni neist kahjustuks.

Raymond R.

Raymond R.Klient - 17. märts 2021

Hääletage meie eest Trustpilotis!

Teie seaded


Sulge Modal
Avage Modal